Conèixer l'equip: La segona entrega

Meet us

Conèixer l'equip: La segona entrega

Benvinguts a la segona entrega de la nostra mini-sèrie de publicacions al bloc on presentem a l'equip de Will Languages.

Aquesta setmana tenim unes paraules del nostre Cap d'Estudis, Roger Pereira i el nostre director comercial, Desi Alves.

Nom: Desi Alves

Explica'ns una mica sobre les teves experiències amb l'aprenentatge d'idiomes i l'ensenyament ...
M’encanten les llengües i la comunicació. Crec que la comunicació és una eina molt poderosa que té un gran potencial pel que fa a la connectivitat i resolució de problemes entre les persones.
Fins ara he estudiat 6 llengües. Tot i que ara sóc fluent en 4 d’elles i amb les altres tinc un nivell bàsic.

Si hagués de triar una paraula per descriure l'aprenentatge d'idiomes quina seria aquesta paraula?
Crec que podria resumir el secret d’aprendre una llengua en 3 paraules: compromís, contacte i constància. Si ets capaç d’aplicar aquests 3 estratègies pots aprendre qualsevol llengua.

Qui és el teu heroi? I per què? (Reals o ficticis!)
Detinitivament el meu avi, amb qui desitjaria haver passar més temps . La raó per qual l’admiro tant és perquè era amable, diplomàtic i segur d’ell mateix . Era molt bo motivant persones i tenía diferents habilitats.

Pot passar una setmana a qualsevol lloc del planeta. On triaries? Per què?
A casa de la meva mare, amb la familia i els amics.

Un objecte que et portaries a aquest lloc?
Si pogués triar, segurament escolliria la meva dona i el meu fill. Són el més important de la meva vida.

-----Nom: Roger Pereira

Explica'ns una mica sobre les teves experiències amb l'aprenentatge d'idiomes i l'ensenyament …
He estat ensenyant anglès com segona llengua durant força temps. Haver tingut l'oportunitat d'ensenyar a una gran varietat de nacionalitats m'ha ajudat a desenvolupar-me professionalment i personalment. M'encanta el procés d'ensenyament i aprenentatge.

Si hagués de triar una paraula per descriure l'aprenentatge d'idiomes quina seria aquesta paraula?
Si hagués de descriure el procés d'aprenentatge d'idiomes en una paraula, probablement diria: un repte, però cal dir que, això és exactament el que és la nostra vida, ¿no és així? Desafiant i emocionant també.

Pot passar una setmana a qualsevol lloc del planeta. On triaries? Per què?
M'encanta viatjar, m'agradaria anar al Japó i als països escandinaus. Si pogués, m'agradaria viatjar per tot el món i m'agradaria portar al meu preciós tresor amb mi, la meva parella.

Un objecte que et portaries a aquest lloc?
La meva família són els meus herois, que em donen suport i em cuiden molt bé. Jo no seria aquí si no fos per ells.

29 Septiembre 2016

Comentarios 0 Comentarios
Facebook Will languages Twitter Will languages Google+ Will languages
Deja un comentario

En cumplimento de lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, y la Ley 34/2002, del 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, les informamos que, mediante la cumplimentación de este formulario, los datos que nos facilitan quedaran incorporados y serán tratados en un fichero de propiedad de WILL LANGUAGES con la finalidad de poderle ofrecer los productos o servicios solicitados, así como informarle de novedades comerciales y ofertas promocionales relacionadas con esta página web. Le recordamos que puede ejercer en cualquier momento el derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición a sus datos de carácter personal mediante un correo electrónico dirigido a hello@willlanguages.com o bien mediante un escrito dirigido a Carrer de la Sèquia, 5 Entresòl 1A - Plaça Constitució. Girona.