Conèixer l'equip

Meet us

Conèixer l'equip

Benvinguts a la primera entrega de la nostra mini-sèrie d'entrades al blog on us presentarem al nostre equip fantàstic.


No podem començar millor que amb la nostra directora. Sempre solucionant problemes i ajudant tothom amb un somriure a la cara, anem a conèixer-la una mica millor...


Nom: Amaia Muñoz
País: Espanya
Idiomes: espanyol, català, anglès i portuguès, i també puc parlar una mica d'italià i alemany.


Explica'ns una mica sobre les seves experiències amb l'aprenentatge d'idiomes i l'ensenyament ...
M'encanta aprendre coses sobre altres cultures i he estudiat quatre llengües estrangeres durant la meva vida perquè volia viatjar i conèixer gent de tot el món. He tingut experiències molt positives i he aprés molt de mi mateixa.


Si hagués de triar una paraula per descriure l'aprenentatge d'idiomes quin seria aquesta paraula?
Determinació. L'aprenentatge d'un idioma estranger pot ser difícil i descoratjador pel que la constància i la motivació són factors molt importants per ajudar a aconseguir el teu objectiu.


Qui és el teu heroi? I per què? (Reals o ficticis!)
No tinc un heroi, però hi ha un poema que m'inspira en els moments difícils, especialment una frase: "Sóc l'amo de la meva ànima, jo sóc l'amo del meu destí".


Pot passar una setmana a qualsevol lloc del planeta. On triaries? Per què?
Ilha Grande, a Rio de Janeiro (Brasil). M'encanta aquest lloc, una illa sense cotxes, amb platges de sorra blanca i selva tropical.


Un objecte que et portaries a aquest lloc?
Una bona novel·la i la meva família!.

21 Septiembre 2016

Comentarios 1 Comentario

22 Septiembre 2016 - Pere:

Vaig ser alumne d'Amaia ara ja fa un temps i és una d'aquelles profes que no oblides fàcilment i que t'inspira a continuar estudiant i treballant.
Amaia rules!!

Facebook Will languages Twitter Will languages Google+ Will languages
Deja un comentario

En cumplimento de lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, y la Ley 34/2002, del 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, les informamos que, mediante la cumplimentación de este formulario, los datos que nos facilitan quedaran incorporados y serán tratados en un fichero de propiedad de WILL LANGUAGES con la finalidad de poderle ofrecer los productos o servicios solicitados, así como informarle de novedades comerciales y ofertas promocionales relacionadas con esta página web. Le recordamos que puede ejercer en cualquier momento el derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición a sus datos de carácter personal mediante un correo electrónico dirigido a hello@willlanguages.com o bien mediante un escrito dirigido a Carrer de la Sèquia, 5 Entresòl 1A - Plaça Constitució. Girona.