Happy summer!!

Cursos

Happy summer!!

Benvolguts, benvolgudes,

L’estiu ja és aquí! I amb ell arriba també la fí dels nostres cursos regulars. Un curs, aquest 2015/2016,que ha estat ple d’aprenentatges i de moments d’alegria compartida. És per això que abans que finalizin les classes el proper dia 23 de Juny, volem aprofitar l'oportunitat d'agrair-vos la vostra confiança un any més. Vosaltres feu que aquest projecte continuï viu i amb més ganes que mai de continuar endavant.

Les portes de Will Languages continuaran obertes durant els mesos de juliol, agost i setembre amb un munt d’activitats, entre les que destaquem els cursos intensius d’anglès general però també els de preparació d’exàmens.
I si teniu ganes de provar amb una altra llengua recordeu que aquest estiu també oferim cursos de francès, alemany, portugués i italià impartits per professorat nadiu i amb experiència docent.

En qualsevol cas us volem desitjar unes molt bones i merescudes vacances. Com cada curs, les classes regulars començaran a l’octubre, així com les classes de conversa en cafès, a més a més volem aprofitar aquesta oportunitat per fer-vos arribar els horaris dels curs vinent i la fitxa d'inscripció pel curs 2016/17.

Els alumnes i antics alumnes que facin la inscripció del curs 2016/17 abans del 10 de juliol tindran la matrícula gratuïta.

Ja sabeu que estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o pregunta.

21 Junio 2016

Comentarios 0 Comentarios
Facebook Will languages Twitter Will languages Google+ Will languages
Deja un comentario

En cumplimento de lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, y la Ley 34/2002, del 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, les informamos que, mediante la cumplimentación de este formulario, los datos que nos facilitan quedaran incorporados y serán tratados en un fichero de propiedad de WILL LANGUAGES con la finalidad de poderle ofrecer los productos o servicios solicitados, así como informarle de novedades comerciales y ofertas promocionales relacionadas con esta página web. Le recordamos que puede ejercer en cualquier momento el derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición a sus datos de carácter personal mediante un correo electrónico dirigido a hello@willlanguages.com o bien mediante un escrito dirigido a Carrer de la Sèquia, 5 Entresòl 1A - Plaça Constitució. Girona.