Creative English: kids learn, play & enjoy

Cursos

Creative English: kids learn, play & enjoy

L’aprenentatge d’un nou idioma pot esdevenir una aventura fascinant quan es basa en la comunicació real i el foment de la creativitat i el joc. És per això que a Will Languages hem elaborat Creative English, un projecte d’aprenentatge integral, dissenyat pel nostre equip docent i pensat especialment per l’alumnat d’educació infantil i primària.

A Creative English proposem activitats dinàmiques, creatives i aplicades per aprendre la llengua anglesa d’una manera natural I divertida, on la llengua vehicular sempre sigui l’anglès, i les activitats s’organitzin al voltant de centres d’interès, adaptant les estructures gramaticals i el vocabulari segons les edats. Més enllà dels tradicionals llibres de text, quadernets i fitxes, busquem despertar un autèntic interès per la llengua anglesa mitjançant la utilització de recursos de teatre, storytelling, belles arts o audiovisuals, que puguin enriquir les diferents destreses comunicatives dels nens i nenes.

Així, busquem fomentar la creativitat i el treball en equip, desenvolupar les competències orals i en definitiva, aprendre una llengua de manera natural i engrescadora.

Estem molt il·lusionats amb aquesta nova aventura que comença aquest curs.

Així que ja ho sabeu, BE CREATIVE, BE WILL!


24 Mayo 2016

Comentarios 0 Comentarios
Facebook Will languages Twitter Will languages Google+ Will languages
Deja un comentario

En cumplimento de lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, y la Ley 34/2002, del 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, les informamos que, mediante la cumplimentación de este formulario, los datos que nos facilitan quedaran incorporados y serán tratados en un fichero de propiedad de WILL LANGUAGES con la finalidad de poderle ofrecer los productos o servicios solicitados, así como informarle de novedades comerciales y ofertas promocionales relacionadas con esta página web. Le recordamos que puede ejercer en cualquier momento el derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición a sus datos de carácter personal mediante un correo electrónico dirigido a hello@willlanguages.com o bien mediante un escrito dirigido a Carrer de la Sèquia, 5 Entresòl 1A - Plaça Constitució. Girona.