LANGUAGES & COFFEE  o  per què mai puc acabar cap Activity Book

Cursos

LANGUAGES & COFFEE o per què mai puc acabar cap Activity Book

LANGUAGES & COFFEE

O per què mai puc acabar cap Activity Book

No sabria explicar exactament com he après les llengües que sé. Però el que sí és segur és que el meu procés d’aprenentatge no ha estat només una suma de cursos, llibres, CD’s i d’activity books per acabar. Hi ha hagut molt més. Hi ha hagut moltes ganes de conèixer el món, de comunicar-me amb gent d’altres llocs, d’entendre les cançons dels meus grups preferits i sí, d’enamorar-me d’algun que altre guiri.

És per això que quan vam crear WIll Languages, i precisament perquè abans que docents vam ser estudiants, la idea era trobar una manera d’ensenyar altres llengües, associant aquest aprenentatge amb experiències positives i agradables, de manera que els estudiants estigueren esperant la classe d’anglès amb moltes ganes.

D’aquesta manera se’ns va ocòrrer unir coses que ens agraden molt. Beure un bon cafè, quedar amb amics i practicar idiomes. L’excusa perfecta per a portar l’aprenentatge fora de les aules i que aquest procés esdevingui una experiència el més propera i real possible, amb situacions comunicatives autèntiques i interessants, on els estudiants es comuniquen lliurement, perquè volen i necessiten fer-ho. Seria aprendre com qui no vol la cosa, i vaja, dit així sembla tot molt fàcil. Quedem, parlem, bevem cafè. Però clar, tot té els seus secrets. Hi ha moltes hores de feina al darrere, de formació del professorat, que ha de coordinar i saber gestionar el grup, que ha d’introduir temes, continguts lingüístics concrets i adequats al nivell de l’estudiantat. I un munt de qüestions logístiques més.

En qualsevol cas, Languages & Coffee és una experiència compartida i viscuda en primera persona. Nosaltres som els protagonistes del Listening i del Speaking. Nosaltres som els protagonistes del nostre aprenentatge. I sense Activity Book, ni falta que ens fa.

12 Mayo 2016

Comentarios 0 Comentarios
Facebook Will languages Twitter Will languages Google+ Will languages
Deja un comentario

En cumplimento de lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, y la Ley 34/2002, del 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, les informamos que, mediante la cumplimentación de este formulario, los datos que nos facilitan quedaran incorporados y serán tratados en un fichero de propiedad de WILL LANGUAGES con la finalidad de poderle ofrecer los productos o servicios solicitados, así como informarle de novedades comerciales y ofertas promocionales relacionadas con esta página web. Le recordamos que puede ejercer en cualquier momento el derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición a sus datos de carácter personal mediante un correo electrónico dirigido a hello@willlanguages.com o bien mediante un escrito dirigido a Carrer de la Sèquia, 5 Entresòl 1A - Plaça Constitució. Girona.