Languages, better with coffee

Cursos

Languages, better with coffee

LANGUAGES & COFFEE
Idiomes en cafès acollidors

Un bon café, amb aquella escuma que fa dibuixos, i unes galetes per acompanyar. Una cafeteria tranquil·la, on et sents gairebé com a casa. I uns amics amb qui parlar una mica de tot: A mi m’encantaria llançar-me en paracaigudes…El Barça aquest any no sé jo si guanyarà la lliga…Treballes des de casa?…L’estiu passat vam estar a Islàndia de vacances…

Això és Languages & Coffee.
Aprendre i practicar un idioma en un entorn agradable, relaxat, on comunicar-se és el desig de trobar-se amb l’altre, de compartir moments viscuts, inquietuds, o senzillament de passar una bona estona gairebé sense adonar-te’n que també estàs assolint un aprenentatge significatiu en un altre idioma.

A Will Languages sempre ens ha interessat fomentar l’aprenentatge d’idiomes en un context de situacions comunicatives reals, on l’alumnat tingui la necessitat i la voluntat d’expressar-se i pugui aplicar aquells coneixements teòrics que sovint romanen en un calaix oblidat. I quina millor manera de fer-ho que davant d’un deliciós cafè, en un entorn agradable i bona companyia?
I tot això en grups reduïts i sempre acompanyats per professorat nadiu, amb experiència i capacitat per a dinamitzar les trobades amb diferents propostes i activitats.

Vols saber més? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres…

19 Abril 2016

Comentarios 2 Comentarios

21 Abril 2016 - Laia:

M'encanta, molt bona iniciativa!!!

22 Abril 2016 - Will Languages:

Moltes gràcies pel teu comentari, Laia! El 29 d'abril fem una classe de mostra, estas convidada!

Facebook Will languages Twitter Will languages Google+ Will languages
Deja un comentario

En cumplimento de lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, y la Ley 34/2002, del 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, les informamos que, mediante la cumplimentación de este formulario, los datos que nos facilitan quedaran incorporados y serán tratados en un fichero de propiedad de WILL LANGUAGES con la finalidad de poderle ofrecer los productos o servicios solicitados, así como informarle de novedades comerciales y ofertas promocionales relacionadas con esta página web. Le recordamos que puede ejercer en cualquier momento el derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición a sus datos de carácter personal mediante un correo electrónico dirigido a hello@willlanguages.com o bien mediante un escrito dirigido a Carrer de la Sèquia, 5 Entresòl 1A - Plaça Constitució. Girona.