Cursos intensius d'anglès

Cursos

Cursos intensius d'anglès

A partir de Febrer comencem a impartir cursos intensius d'anglès a Will Languages.
Hem dissenyat aquests cursos amb l'objectiu de cobrir les necessitats d'aquelles persones que volen assolir uns objectius determinats i disposen d'un temps limitat.

Tant si teniu un objectiu concret com aprovar un examen de la Universitat de Cambridge o senzillament voleu millorar el vostre nivell d'anglès i ara teniu el temps i les ganes, us proposem un curs intensiu de 8 hores a la setmana de Febrer a Juny, que suposa un total de 160 hores.

Les nostres classes estan basades en un enfocament comunicatiu on tot l'alumnat participa activament i s'enfronta a situacions el més reals possibles, de manera que l'aprenentatge que es porta a terme és veritablement significatiu.

Per aquest motiu també, els grups són reduïts, amb un màxim de 8 persones per grup. Pel que fa als nivells, en aquesta ocasió estaran disponibles els nivells B1, B2 i C1, i el preu del curs és de 260 euros al mes.

Si necessiteu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic hello@willlanguages.com o trucant al 972 22 51 94.

Ja sabeu que ara és un bon moment per aprendre anglès, perquè #2016canbedifferent!

L'equip Will

21 Enero 2016

Comentarios 0 Comentarios
Facebook Will languages Twitter Will languages Google+ Will languages
Deja un comentario

En cumplimento de lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, y la Ley 34/2002, del 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, les informamos que, mediante la cumplimentación de este formulario, los datos que nos facilitan quedaran incorporados y serán tratados en un fichero de propiedad de WILL LANGUAGES con la finalidad de poderle ofrecer los productos o servicios solicitados, así como informarle de novedades comerciales y ofertas promocionales relacionadas con esta página web. Le recordamos que puede ejercer en cualquier momento el derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición a sus datos de carácter personal mediante un correo electrónico dirigido a hello@willlanguages.com o bien mediante un escrito dirigido a Carrer de la Sèquia, 5 Entresòl 1A - Plaça Constitució. Girona.