2016 POT SER DIFERENT

Cursos

2016 POT SER DIFERENT

Pot ser el moment en el que aprendre idiomes no es quedi en el llistat de coses pendents, de promeses per complir, de bons i oblidats propòsits d'any nou.

Per què aquest cop hauria de ser diferent? Et donem unes quantes pistes...

Aprendre un idioma pot ser molt costós, i nosaltres ho sabem, perquè abans de ser docents, hem estat estudiants, i d'alguna manera sempre ho serem. Es necessita de compromís, hores d'estudi i paciència, perquè no es pot aprendre o millorar en el domini d'un idioma en un sol dia.

Com les bones coses de la vida, requereix el seu temps. Aquesta és la part més feixuga, de la que ningú vol parlar. De quan comences amb moltes ganes però amb el temps et vas desunflant, perquè no avances, perquè et fa mandra estudiar, perquè total, si tampoc no ho necessites tant, si és que a tu els idiomes mai se t'han donat bé, i bla bla bla...

Però és que 2016 pot ser diferent, si nosaltres som diferents. Des de Will Languages estem preparats per donar-te la benvinguda i acompanyar-te en tot aquest procés.

El nostre equip docent imparteix classes dinàmiques i engrescadores i tenim un munt de recursos per ajudar-te a estudiar pel teu compte. Amb el nostre programa #Beinternational et proposem activitats culturals per a que practiquis idiomes i coneguis gent de tot el món.

A més, es rumoreja que tenim un té i unes galetes meravellosos. I que si tastes alguna d'aquestes galetes et poses a parlar anglès pels colzes i amb accent de Devonshire.

Hauràs de venir i comprovar-ho.
Nosaltres ja t'estem esperant aquest mes de Gener amb un 20% de descompte en la teva matrícula.

2016 pot ser diferent!
I tu?

L'equip Will

07 Enero 2016

Comentarios 0 Comentarios
Facebook Will languages Twitter Will languages Google+ Will languages
Deja un comentario

En cumplimento de lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, y la Ley 34/2002, del 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, les informamos que, mediante la cumplimentación de este formulario, los datos que nos facilitan quedaran incorporados y serán tratados en un fichero de propiedad de WILL LANGUAGES con la finalidad de poderle ofrecer los productos o servicios solicitados, así como informarle de novedades comerciales y ofertas promocionales relacionadas con esta página web. Le recordamos que puede ejercer en cualquier momento el derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición a sus datos de carácter personal mediante un correo electrónico dirigido a hello@willlanguages.com o bien mediante un escrito dirigido a Carrer de la Sèquia, 5 Entresòl 1A - Plaça Constitució. Girona.